Consultanta NIS

Oferim consultanta necesara pentru tipul dumneavoastra de proiect.

Consultanța NIS (sau consultanța în securitatea sistemelor informatice în baza legislației NIS) se referă la serviciile oferite de experți în domeniul securității cibernetice pentru a ajuta organizațiile să își protejeze sistemele, datele și infrastructura IT împotriva amenințărilor cibernetice. NIS este o prescurtare pentru "Securitatea Sistemelor Informatice" și se concentrează pe asigurarea confidențialității, integrității și disponibilității datelor și a resurselor informatice.

Serviciile de consultanță NIS pot include următoarele aspecte:
  • Evaluarea riscurilor: Consultanții în securitatea sistemelor informatice identifică potențialele amenințări și vulnerabilități în mediul IT al unei organizații și evaluează riscurile asociate. Aceasta implică analiza de securitate, scanări de securitate, teste de penetrare și audituri.
  • Dezvoltarea politicilor și procedurilor: Consultanții ajută la elaborarea politicilor și procedurilor de securitate cibernetică pentru a defini reguli și ghiduri privind securitatea informațiilor, autentificarea, gestionarea accesului și alte aspecte legate de securitate.
  • Implementarea soluțiilor tehnologice: Consultanții pot oferi orientare și asistență la implementarea soluțiilor tehnologice de securitate, cum ar fi firewall-uri, sisteme de detecție a intruziunilor, soluții de securitate a rețelei și criptare.
  • Instruire și conștientizare: O parte importantă a consultanței NIS constă în instruirea angajaților în privința practicilor de securitate cibernetică și creșterea conștientizării cu privire la amenințările cibernetice.
  • Gestionarea incidentelor: Consultanții pot oferi orientare și asistență în gestionarea incidentelor de securitate cibernetică, inclusiv în investigarea, răspunsul și recuperarea după un atac cibernetic.
  • Respectarea reglementărilor: Consultanții în securitatea sistemelor informatice pot ajuta organizațiile să respecte cerințele legale și reglementările privind securitatea datelor, cum ar fi Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) din Uniunea Europeană.

Consultanța NIS este importantă pentru organizații pentru a se asigura că sunt pregătite să facă față amenințărilor cibernetice într-un mediu în continuă schimbare. Aceasta le permite să dezvolte și să mențină strategii de securitate robuste, să protejeze datele și activitatea lor și să minimizeze riscurile de securitate cibernetică.

Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

hai sa lucram impreuna

Sediul central:
Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00
Secretariat:
Telefon: +40 241 619 222
Comercial:
Telefon: +40 732 121 411
Financiar:
Suport Tehnic Cyber Security: Telefon: +40 722 736 875 Email: cyber@gmbcomputers.ro
Suport Tehnic:
(Televiziune, Internet, Data Center)
Telefon: +40 722 736 875
Program: zilnic – 8:00 – 22:00

Acest site foloseste cookie-uri. Mai multe informatii